BOM Engineering
BOM Engineering is een daadkrachtig multidisciplinair ingenieursbureau met een overvloed aan kennis en creativiteit. Met ruim twintig jaar ervaring is BOM uitgegroeid tot een autoriteit in de klein- en grootindustrie.

BOM Engineering is een bruisend kennisbolwerk waar een team van specialisten intensief samenwerkt om effici?nte oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken. Deze hoogwaardige kennis is voor u beschikbaar, daar waar u het wenst. Wij zijn uw betrouwbare kennispartner.

Of het nu bedrijfsmechanisatie, speciaalmachinebouw, piping & apparatenbouw, berekeningen, risico-inventarisatie, CE-markering, projectadvisering of detachering betreft: De engineers van BOM weten hoe het werkt!

Fietsenwinkel Ventoux Tilburg
Op het gebied van materiaal wordt dit team ondersteund door fietsenwinkel Ventoux aan de Berkdijksestraat in Tilburg. Ventoux heeft alle kennis in huis op het gebied van mtb en race, en straalt bovendien ook de passie uit die hiermee gepaard moet gaan.

Voor elke klant nemen ze de tijd, of je nu komt voor een racer van 5000, een tweedehands fiets van 750 euro of een binnenband. Als het druk is moet je soms wachten, maar als je 'aan de beurt bent' krijg jij ook alle aandacht!

Ventoux laat zicht niet afleiden door stads-, elektrische, of bakfietsen. Hierdoor kunnen zij altijd op de hoogte blijven van de allerlaatste technieken, snufjes en vernieuwingen op het gebied van race en mtb.

Quickfoldingtent.nl
Als Team maken we dankbaar gebruik van de UPPE Quick Folding Tent. Het is een snel opvouwbare tent voor elk evenement, indoor- en outdoor. Eenvoudig full color te bedrukken en leverbaar binnen 8 tot 10 werkdagen!

De Quick Folding Tent is zeer eenvoudig op te zetten. Bij het eerste gebruik eenmalig het dak met klittenband in de hoeken vastzetten en in het midden met een strik om de stangen. Daarna is de Quick Folding Tent gebruiksklaar en de volgende keren binnen 5 minuten op te zetten! Ook de zijwanden gaan er eenvoudig in met behulp van klittenband en ritssluitingen op de hoeken.

En eenmaal de tent gekocht is ook de aftersales meer dan perfect. Hele snelle service en reserve onderdelen altijd op voorraad!

Dus absoluut de beste prijs kwaliteit verhouding in de tent industrie! Al meer dan 20 jaar! Quickfoldingtent.nl

Pestwest
Zonder de steun van Pestwest was het voor de elite renners van dit team nooit mogelijk geweest om op het hoogste niveau hun ambities na te streven en hun support is van groot belang.

Pestwest geeft de klant een divers aanbod van profesionele en gespecialiseerde electrische vliegenvangers. Pestwest heeft een passie voor de bestrijding van vliegende insecten.

Zaes
ZAES Funcional Sportwear maakt unieke, creatieve en passende sportkleding. Voornamelijk voor de wieler- schaats- en hardloopwereld maken zij producten op maat.

Iedere klant word persoonlijk behandeld. De kleding gaat altijd met zijn tijd mee door de vele breedte- en topsporters die in ZAES bewegen. Van retro uitstraling tot innovatieve hoogstandjes op maat. ZAES maakt het waar!

Wheel-Tec
Wheel-Tec is een bedrijf dat zich specialiseert in de bouw van hoogwaardige handgespaakte mountainbike en racefiets wielen voor zowel recreatief als professioneel gebruik. De wielen worden in overleg met de klant geheel custom made voor hen opgebouwd. Hierbij wordt rekening gehouden met het lichaamsgewicht, het toepassingsgebied en de voorkeur van de klant voor merken en materialen.

De wielen worden zeer nauwkeurig met behulp van professionele apparatuur opgebouwd. Hierbij worden de spaken meermaals "ontstresst" en op de juiste spaakspanning gebracht. Het resultaat is altijd een wiel met een optimale balans en stijfheid. Een maatwerk wiel dat "staat". Naspannen is niet meer nodig en op spaakbreuk geeft WheelTec levenslange garantie.

BES-T
BES-T heeft een wetenschappelijk onderbouwde productenlijn gecreëerd, die gegarandeerd de sportprestaties zal verbeteren en herstel bevorderd na een lichamelijke inspanning. BES-T is het enige product ter wereld dat aminozuren verwerkt in een natuurlijk biologische crème. De crème wordt middels de "liquid patch" technologie op de huid gesmeerd, waardoor het aminozuur op de juiste plaats haar werking kan uitoefenen.

Met de producten van BES-T zullen de renners van het Bom Ventoux team hun sportprestaties en herstel extra kunnen verbeteren.
Maxim Sportvoeding
Maxim is al ruim 20 jaar de nummer 1 sportvoeding van Nederland!

We voeren het meest uitgebreide en het meest natuurlijke assortiment sportvoeding. Waaronder veel verschillende energierepen met of zonder coating, een gevarieerd aanbod van energygels in diverse handige verpakkingen en een uniek assortiment sportdranken voor vóór of tijdens het sporten. Voor na het sporten heeft Maxim een groot aanbod herstelproducten ontwikkeld, zoals Recovery Bars, shakes en kant en klare Recovery Drinks!

Maxim is koploper als het gaat om smaak, effectiviteit en gebruiksgemak!

Fysiotheek Gilze
Fitness als sport dient vele doelen en kent vele facetten maar heeft bij Jeanine vander Linden wel een centraal element: Het moet verantwoord gebeuren. Fitness gebeurt dus onder professionele begeleiding, volgens een vooraf opgesteld trainingsplan en na een grondige fysieke keuring.

Tevens hebben zij de beschikking over diverse CycleOps training fietsen. Hierbij kan op basis van Wattage of hartslag worden getraind, zowel in de zomer al in de winter!